Oheispalvelut

Oheispalvelumme tekevät koneistetusta kappaleesta viimeistellyn tuotteen. Pintakäsittelemme ja kokoamme kappaleet toimitusvalmiiksi kokonaisuuksiksi, tarkistamme niiden toimivuuden ja lähetämme ne eteenpäin. Vaivatonta ja nopeaa.

Tutustu

Pintakäsittely

Pintakäsittely viimeistelee kappaleen, minkä jälkeen se on valmis käyttöönotettavaksi. Kun tilaat pintakäsittelyn kauttamme, voit olla varma että viimeistely ja mittatarkkuus ovat sovitun mukaisia.

Myllytys

Myllytys on kevyesti hiova pintakäsittely, joka tasoittaa kappaleen pintaa ja poistaa rosot ja epäpuhtaudet.

Lasikuulapuhallus

Lasikuulapuhaltamalla kappaleen pinnasta saadaan puhdas ja sopivan karhea jatkokäsiteltäväksi. Lasikuulapuhallus silottaa myös pienet epätasaisuudet ja koneistusjäljet.

Anodisointi

Anodisoimalla tai eloksoimalla saadaan lisättyä metallien korroosionkestävyyttä. Käyttämällä värillisiä anodisointiliuoksia kappaleet voidaan myös värjätä.

Maalaus

Maalaamalla kappaleisiin saadaan viimeinen silaus. Käyttämämme pulverimaalaus jättää pinnat tasaisiksi, kestäviksi ja viimeistellyiksi.

Kokoonpano

Saloteamilla on pitkä kokemus mekaanisten ja elektromekaanisten laitteiden ja järjestelmien kokoonpanosta. Ammattitaitoiset asentajamme kokoavat ja testaavat itse suunnittelemamme sekä asiakkaiden tuotteet haluttuun valmiustasoon.

Kokoonpano

Kokoamme laitteen tarvittaessa valmiiksi tuotteeksi asti koneistamiamme osia ja muita tarvittavia mekaanisia, elektromekaanisia ja elektroniikan komponentteja hyödyntäen.

Testaamme osat ja laitteet ennen toimitusta. Voimme käyttää testauksessa myös asiakkaan toimittamia laitteita ja järjestelmän muita osia.

Alikokoonpano

Kokoamme koneistamistamme kappaleista osakokonaisuuden, joka toimitetaan asiakkaalle valmiina liitettäväksi lopulliseen kokoonpanoon.

Töitämme

Tutustu oheispalvelureferensseihimme ja ota yhteyttä!
Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön.

Monipuolisia kokoonpanopalveluita

Koneistamiemme kappaleiden lisäksi laitekokoonpanossa on usein muitakin osia.

Laadukkaat käsittely- ja pinnoituspalvelut

Koneistetut kappaleet voi käsitellä ja pinnoittaa monin eri tavoin. Tarjoamme mm. myllytys-, lasikuulapuhallus-, kemiallinen puhallus-, anodisointi- ja maalauspalveluita koneistamillemme kappaleille.

Mustaksi anodisoitu alumiiniosa

Maalatut kappaleet

Pulverimaalauksella pinnoista saadaan tasaiset ja kestävät.

Pintakäsitellyt kappaleet

Lasikuulapuhallettu ja anodisoitu kappale.

Koneistusmalli

Kappaleiden kokoonpano

Ammattitaitoiset laiteasentajamme kokoavat laitteet haluttuun valmiusasteeseen.

Monipuoliset kokoonpanopalvelut haluttuun valmiusasteeseen

Kokoonpanojen laajuus

Yksinkertaisimmillaan kokoonpano muodostuu vain muutamasta osasta, vaativimmissa laitteissa on kymmeniä, jopa satoja osia.